De ce fac sex femeile?

Bagandu-mi nasucul pe ici pe colo, am dat niste articole care detaliau rezultatele unor studii despre sexualitatea feminina. Se pare ca exista 237 de motive pentru care facem sex, acestea fiind fie de natura emotionala, materiala sau fizica, fie ca suntem obligate. Acest lucru ne ajuta sa ne marim respectul de sine, sa pastram barbatul pe care-l dorim langa noi, sa ne razbunam, sa ne promovam, sa obtinem bani, sa atragem barbati, sa scapam de altul, sa provocam gelozie. Motivele variaza, de la altruistic la diabolic (muhahaha >:)).

Ce ne excita? Sau mai bine zis de ce barbati ca Brad Pitt sau Johnny Depp (in cazul meu :D) ne fura pamantul de sub picioare? Ei bine, se pare ca e ceva legat de genele – beneficii si genele – resurse. Primul tip de gene produc copii sanatosi, iar cel de-ai doilea ajuta la pastrarea acestora sanatosi, de unde si atractia fata de barbatii cu casele mari, iubirea fiind un fel de “asigurare de viata” a relatiei.

Si cum nu exista intr’adevar o balta cu “pesti” buni, pentru ca toti sunt luati deja, facem un pic de “braconaj”, ca doar nu vom lasa un barbat bun in bratele alteia. 😀 O data obtinut, va trebui sa facem sex sa il pastram, adica stai pe spate, faci liste in cap, mai gemi din cand in cand sa nu creada ca ai adormit, si la sfarsit ii spui cat de mult ti-a placut.

V-ati intrebat vreodata de ce uneori facem sex cu barbati cu picioare mici? Datorita sau din cauza instinctului nostru maternal care ne impinge sa avem grija si de cei mici si oropsiti, dar si pentru ca acestia au tendinta sa fie fideli tocmai pentru ca altcineva s-ar putea sa nu-i vrea. A, si sa nu uit,  facem sex cu scopuri medicinale, cum ar fi sa scapam de migrene sau de durerile lunare.

Sa fie intr’adevar asa?

S-ar putea sa-ti placa si acestea

7 Comments

  1. …eu ma intreb cine o fi facut studiul asta…femeile sau barbatii?…si cine a fost atat de curios sa numere toate motivele pentru a face sex?…unii au prea mult timp liber 😀

  2. V-ati intrebat vreodata de ce uneori facem sex cu barbati cu picioare mici? Datorita sau din cauza instinctului nostru maternal care ne impinge sa avem grija si de cei mici si oropsiti, dar si pentru ca acestia au tendinta sa fie fideli tocmai pentru ca altcineva s-ar putea sa nu-i vrea. A, si sa nu uit, facem sex cu scopuri medicinale, cum ar fi sa scapam de migrene sau de durerile lunare.–> am ras cu lacrimi tu, nu esti normala :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...