Femei, barbati

Claudia e de vina! Ultimele ei articole au dezbatut aceste doua subiecte si a dezlantuit un “razboi” in comentarii, un fel de “leapsa” pe care fiecare a luat-o si a comentat asupra acestui subiect. Am preluat leapsa si m-am gandit sa scriu si eu ceva referitor la acest subiect. Nu este la fel de amuzant si “virulent” ca articolele ei, insa sper sa va tin atenti pana la sfarsit.

Lumea acestui secol a suferit si sufera in continuare modificari, mutatii, daca le pot spune asa. Un exemplu clar il vedem in randul femeilor si al barbatilor. Daca nu demult, sau nu, femeii ii erau atribuite doar anumite domenii in care sa evolueze (mult spus), acum acestea castiga teren, ocupa din ce in ce mai multe dintre spatiile controlate de barbati. Nici capitolul “relatii” nu a scapat nealterat. Acum femeia face primul pas. Exista si exceptii, bineinteles, insa barbatii nu mai fac primul pas pentru ca ei considera ca este mai interesant asa, mai “cool”, pentru ca le place sa se joace cu “victima” pana ce aceasta cade singura in plasa. De fapt fac asta pentru ca le este teama, se simt timorati , “they can’t take no for an answer”, pentru ca sunt nesiguri si usor de intimidat. Si sincer ii inteleg pe unii dintre ei. Eu am aflat, sau constientizat destul de tarziu ca sunt de fapt fata. Pana atunci eram unul dintre baieti, inconjurata doar de baieti (asta imi aduce aminte de o scena din “Dennis the menace”). Acum ma gasesc si in compania femeilor, insa tot cu barbatii ma inteleg mai bine. Ei sunt simpli. De multe ori, ce le e in gusa le e si in capusa; chiar si atunci cand au intentii si ganduri ascunse e destul de simplu sa le ghicesti, se dau singuri de gol. Femeile… eh, aici e cu totul alta treaba. Trebuie sa fii bine instruit(a) sa faci fata unei conversatii cu ele.. 22 nu mai face doar 4. Prin urmare, ii inteleg de ce lasa femeia sa ii abordeze prima. Si pana la urma de ce ar face primul pas cand femeia este o prada usoara, cand aceasta nu mai prezinta o provocare? Oare faptul ca acestea au joburi din ce in ce mai bune si portofele mai groase ii efemineaza, ii castreaza pe barbati? Vedem din ce in ce mai multi barbati care se epileaza, folosesc lac de unghii si frecventeaza saloanele de frumusete. Sau cum sunt  mai multe femei pe planeta , de ce sa-si mai bata capul? oh, sa nu uitam de barbatii care se autointituleaza “idolii femeilor”. Stiti de ce nu fac ei primul pas? Pentru ca sunt prea interesanti si irezistibili, pentru ca o singura vorba de-a lor sau pur si simplu aparitia lor lesina toate femeile. Patetic, zic eu! Si cine e de vina ca sunt asa? Pai tot femeia, in cazul asta mamele lor, care ii cocolosesc pana la 30 de ani, le stau la dispozitie, inoculandu-le ideea ca ei sunt printisori si ca femeia trebuie sa cada la picioarele lor. Mda, un cerc vicios.

Pfoai, am ramas fara idei, si oricum cred ca am cam lungit articolul…

S-ar putea sa-ti placa si acestea

7 Comments

  1. mi-a placut mult!
    daca nu as fi avut starea asta de nervozitate acum as fi dat si eu un com mai inteligent 🙂 ma ierti
    Acum femeia face primul pas- mare dreptate ai!!! hehehe
    te pup

  2. Doar va dam impresia ca facem primul pas:) In realitate am ramas tot noi vanatorii, dar acum folosim fluierul ala care suna ca o ratzã:).

    Adevarul e ca va place sa faceti primul pas si ca noua ne place sa va privim cand faceti asta. Va descurcati mult mai bine decat noi, nu tu “papusaaa, pisiiii – desi multi baieti s-ar intoarce dupa asa ceva. Ce prosti :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...