Pisica Neagra

Numele meu este Gabriela. Sunt o fire complicata si contradictorie, asa ca sunt putini cei care au avut si  au rabdarea sa ma cunoasca. Urasc singuratatea, e ceva ce ma macina lent si sigur, sunt un om care am nevoie de oameni langa mine si imprejurul meu, cu toate ca  in ultimul timp o caut pentru a linisti galagia din capul si sufletul meu.

Sunt un copil mare, ca fiecare de altfel, si ador apa (doar sunt zodia Pesti) si sa fiu permanent in miscare pentru ca altfel simt ca viata si timpul trec pe langa mine, ca sunt lasata intr-un fel sau altul in urma; dar nu imi mai fac griji pentru asta deoarece  de doi ani de zile sunt mama de fata si asta ma face uneori sa imi fie dor de plictiseala si vegetat in pat.

Cred in iubire si viata alaturi de un singur om chiar daca lumea in care traiesc parca e pornita impotriva unui astfel de final fericit. Am un grad mare de empatie, asa ca sunt vesnic afectata de ce se petrece in jurul meu, ma consum de multe ori pentru lucruri care nu ma afecteaza pe mine personal. Desi imi spun mereu ca ar fi cazul sa lucrez la acest aspect, sa mai potolesc aceasta caracteristica a mea, ma gandesc ca ar trebui sa fac exact opusul pentru ca lumea asta are nevoie de mai multa empatie, si nu doar de la mine, si poate asa s-ar schimba mai multe.

Iubesc viata si toate posibilitatile ei, sunt o optimista convinsa dar trec si in extrema cealalta poate prea usor. Iubesc sa citesc si sa scriu desi le-am cam ignorat in ultima vreme pentru ca, nu-i asa?… Life happens!

Si despre blog, l-am numit “Pisica neagra” pentru ca imi place sa cred ca am noua vieti, ca asemeni unei pisici care dupa un accident se ridica de parca nu ar fi patit nimic, asa ma ma pot ridica si eu si o pot lua de la capat. Si neagra pentru ca iubesc negrul! 🙂

Nu ma mai lungesc, asa ca va urez bun venit  celor care imi cititi povestile si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...