Ce? Cum? Cand?

 

Ce faci atunci când cel pentru care ar trebui sa insemni totul nici macar nu te vede ca pe o persoana? Ce faci atunci cand toata lumea din viata ta te paraseste, iti intoarce spatele, se debaraseaza de tine ca de o soseta gaurita, ce nu merita efortul de a fi cusuta nici macar de dragul vremurilor in care ti-a fost de folos incalzindu-ti picioarele?
Cum faci ca atunci cand iti arunci ancora mintii sa fii sigur ca se prinde in ceva solid, si nu se va pierde pe marile involburate?
Cum faci sa nu renunti si tu la tine? Cum faci sa nu simti repulsie de fiecare data cand te privesti in oglinda? Cum scuturi acel sentiment de inutilitate, acel sentiment de soarece prins intr-un labirint, fara scapare?
Ce? Cum? …. Cand?

S-ar putea sa-ti placa si acestea

3 Comments

  1. Iei ceva comod pe tine, iesi in natura, preferabil parc, padure, munte si stai de vorba cu tine.Sa te cunosti, sa-ti amintesti cine esti si in functie de asta sa-ti dai seama ci au fost ceilalti.
    Si-apoi poti merge mai departe.

  2. Vrei să faci totul și nu vei face nimic. Stările astea distrug și punct. Nu se poate ieși din ele, nu se pot schimba, nu se poate face nimic, nu merge cu niciun parc, cu nicio băutură, cu niciun drog. Nu merge. Să nu crezi altceva vreodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...