Sunt mama!

A trecut multa vreme de cand nu am mai scris ceva aici. Imi lipseste blogul mult, insa am ajuns intr-un moment in viata mea care imi necesita deplina atentie. Am fost insarcinata, iar acum am devenit mama… de doua luni de zile plang, rad, ma bucur, ma ingrozesc la un cu totul alt nivel. Pitica mea m-a teleportat intr-o alta dimensiune unde ma simt practic o super-femeie. Corpul meu este in simbioza cu trupsorul ei; stiu inainte de a se trezi ca ea urmeaza sa faca asta, stiu dupa cum plange ce o doare, dupa cum se uita la mine, ce are nevoie. Am auzit de aceasta intuitie de mama, insa uneori depaseste cu mult stadiul de “intuitie”. Nici sentimentul de iubire nu mai e acelasi, si el a escaladat noi inaltimi, dau pe afara de iubire; o iubire coplesitoare, protectoare, intuitiva, posesiva, foarte posesiva. Am fost despartita de ea 30 de minute astazi si am simtit un gol imens, nu ma puteam gandi decat la ea si la faptul ca numai eu stiu ce are ea nevoie, numai eu stiu s-o calmez, de parca numai eu am copil pe intreaga planeta! 🙂 Ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca a iesit din pantecul meu, ca trupul meu a gazduit o asa fiinta extraordinara. Doarme acum! Si totusi nu-mi pot lua ochii de la ea caci atunci cand doarme face cele mai dulci grimase pe care le-am vazut vreodata, in fiecare zi ma uimeste cu una noua. Sunt mama! Eu…sunt mama! Imi tot repet aceste cuvinte si totusi inca pare a fi totul aievea.

baby-nursery-decor

S-ar putea sa-ti placa si acestea

6 Comments

  1. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. “Povestea lui Jester” este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...